\n
Neem contact met ons op
Recepten
Salades
Mexicaans
De wereld rond
Dagje zonder vlees
Laag in koolhydraten
Soepen
Bowls
Producten
Maïs
Peulvruchten
Groenten
Groenterijst
Groenten voor Soep
Groente Rondo's
Lunch Bowl
De verrassende groente van vandaag... voor een beter morgen
Over Bonduelle
Alle activiteiten
Geschiedenis
MVO
Innovatie
FAQ
Voor een beter morgen
Plantaardige inspiratie
Recyclebare verpakkingen
Biodiversiteit en bodem
Voedselverspilling
>
Recept
>
Quinoa tabouleh met maïs
<
Recept
Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Accept cookies
Quinoa tabouleh met maïs
print recept
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
Ingrediënten voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs
Bonduelle
maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
Stap 1
Snijd de tomaten en de komkommer in blokjes. Snipper de ui. Hak de peterselie fijn.
Stap 2
Meng de quinoa met de maïs, de tomaat, de komkommer en de ui. Schep de peterselie en de olijfolie erdoor.
Stap 3
Breng de salade op smaak met zout en peper en schep op een schaal.
Tip
Lekker met een beetje limoensap of appelciderazijn voor een frisse touch
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 30 min
> 30 min
Legend
▶
Pastasalade met mozzarella, maïs en zong...
Ontdek het recept
Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa
Ontdek het recept
Caesar salade met mais
Ontdek het recept
Bekijk meer recepten
Ontdek ook
Crispy Maïs 0% zout
Maïs Doppio Crispy maïs & erwtjes
Maïs Mexicana
Crispy Maïs
Maïs Salsa
Maïs Fiësta
Mexico melange
Crispy Maïs Bio