1. >Recept
  2. >Azi­a­ti­sche sa­la­de met eda­ma­me bo­nen

Azi­a­ti­sche sa­la­de met eda­ma­me bo­nen

4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
2 blikjes Bonduelle edamame (310 g)

180 g sobanoedels

500 g broccoli

250 g warmgerookte zalmstukken

1 bosje salade-ui

3 el sojasaus

1 el chilisaus

2 tl sesamolie

1 el geroosterde sesamzaadjes
Ingrediënten voor 4 personen
2 blikjes Bonduelle edamame (310 g)

180 g sobanoedels

500 g broccoli

250 g warmgerookte zalmstukken

1 bosje salade-ui

3 el sojasaus

1 el chilisaus

2 tl sesamolie

1 el geroosterde sesamzaadjes
  1. Stap 1
    Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel het onder koud stromend water.
  2. Stap 2
    Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook dit in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de edamame bonen in een vergiet en spoel dit af onder koud stromend water.
  3. Stap 3
    Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, edamame bonen en dressing.
  4. Stap 4
    Verdeel het over de borden, leg er de warmgerookte zalmstukken op en strooi er vervolgens geroosterde sesamzaadjes over.
Tip
Voeg eventueel extra sojasaus toe en dit recept is ook lekker met grofgesneden koriander.
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend