Bruschetta met rode kidneybonen
4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (2 x 80 g)
1 afbakstokbrood
50 g vloeibare boter of olijfolie
1 bakje koelverse hummus (200 g)
1 el zure room
2 avocado's
1 gegrilde rode paprika (uit pot, uitgelekt)
6 cherrytomaatjes
12 sprieten bieslook
peper
1 afbakstokbrood
50 g vloeibare boter of olijfolie
1 bakje koelverse hummus (200 g)
1 el zure room
2 avocado's
1 gegrilde rode paprika (uit pot, uitgelekt)
6 cherrytomaatjes
12 sprieten bieslook
peper
Ingrediënten voor 4 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (2 x 80 g)
1 afbakstokbrood
50 g vloeibare boter of olijfolie
1 bakje koelverse hummus (200 g)
1 el zure room
2 avocado's
1 gegrilde rode paprika (uit pot, uitgelekt)
6 cherrytomaatjes
12 sprieten bieslook
peper
1 afbakstokbrood
50 g vloeibare boter of olijfolie
1 bakje koelverse hummus (200 g)
1 el zure room
2 avocado's
1 gegrilde rode paprika (uit pot, uitgelekt)
6 cherrytomaatjes
12 sprieten bieslook
peper
- Stap 1Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel ze af en laat het uitlekken. Snijd het stokbrood in 12 schuine plakken.
- Stap 2Verhit in een koekenpan de boter of olijfolie en bak de sneetjes brood in 2 min. per kant goudbruin en krokant. Meng intussen de hummus met de zure room.
- Stap 3Halveer de avocado’s, verwijder de pit en de schil. Snijd het avocadovruchtvlees in dunne plakjes.
- Stap 4Snijd de paprika in dunne reepjes, de tomaatjes in kwarten en hak de bieslook grof.
- Stap 5Besmeer het brood met de hummus, beleg het met de avocado, de paprika, de tomaatjes en de kidneybonen. Bestrooi vervolgens de bruschetta met bieslook en peper naar smaak.