1. >Recept
  2. >Courgette-erwten soep met kruidenroomkaas en bieslook

Courgette-erwten soep met kruidenroomkaas en bieslook

3-4 personen
6 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 zak Bonduelle Groenten voor Soep Courgette & Erwt (vers in het vriesvak, à 600g)

1-2 bouillon blokje(s)

Roomkaas met kruiden

Verse bieslook, fijngesneden
Ingrediënten voor 1 personen
1 zak Bonduelle Groenten voor Soep Courgette & Erwt (vers in het vriesvak, à 600g)

1-2 bouillon blokje(s)

Roomkaas met kruiden

Verse bieslook, fijngesneden
  1. Stap 1
    Zet 400 ml water op en voeg naar smaak 1-2 bouillon blokje(s) toe.
  2. Stap 2
    Wanneer de bouillon kookt, voeg dan de bevroren groenten toe en kook in 6 minuten gaar.
  3. Stap 3
    Pureer met een staafmixer (of blender) de bouillon met de groenten tot een mooie soep.
  4. Stap 4
    Verdeel de soep over 3-4 kommen. Garneer met een lepel roomkaas met kruiden en fijngesneden bieslook.
Tip
Maak deze vers gepureerde groentensoep eens voor de lunch. Dan kan je alvast genieten van veel groenten op een ander moment van de dag. Super gezond, gemakkelijk en vooral heel erg lekker!
Verras jezelf
MakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend