Geroosterde kikkererwten
4 personen
50 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 gram)
1/2 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel komijnpoeder
2 eetlepels olijfolie
snufje chilipoeder
snufje zeezout
1/2 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel komijnpoeder
2 eetlepels olijfolie
snufje chilipoeder
snufje zeezout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 gram)
1/2 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel komijnpoeder
2 eetlepels olijfolie
snufje chilipoeder
snufje zeezout
1/2 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel komijnpoeder
2 eetlepels olijfolie
snufje chilipoeder
snufje zeezout
- Stap 1Verwarm de oven op 180 graden.
- Stap 2Spoel de kikkererwten af, laat ze uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Doe ze vervolgens in een kom.
- Stap 3Voeg alle overige ingrediënten toe en hussel het goed door elkaar.
- Stap 4Leg een vel bakpapier op een bakplaat en spreid de kikkererwten over de plaat uit.
- Stap 5Bak ze in 40 minuten knapperig en laat dit vervolgens afkoelen voordat je het serveert.