Gezonde rocky chocolade

Door Bonduelle medewerkster Liesbeth
Gemiddeld
45 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)

100 g pure chocolade

1 eetlepel kokosrasp
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)

100 g pure chocolade

1 eetlepel kokosrasp
  1. Stap 1
    Verwarm de oven op 200°.
  2. Stap 2
    Spoel de kikkererwten af en laat ze drogen. Verspreid de kikkererwten op een bakplaat en rooster ze 25 tot 35 minuten in de oven.
  3. Stap 3
    Snijd in de tussentijd de chocolade in stukken. Laat de chocolade smelten au bain marie.
  4. Stap 4
    Meng de geroosterde kikkererwten met de gesmolten chocolade. Meng totdat alle kikkererwten bedekt zijn met chocolade. Maak van het geheel kleinere stukken.
  5. Stap 5
    Bestrooi de stukken met kokosrasp.
  6. Stap 6
    Laat de stukken afkoelen.
ook lekker met melkchocolade