Gezonde rocky chocolade
Door Bonduelle medewerkster Liesbeth
Gemiddeld
45 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
100 g pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
100 g pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
100 g pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
100 g pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
- Stap 1Verwarm de oven op 200°.
- Stap 2Spoel de kikkererwten af en laat ze drogen. Verspreid de kikkererwten op een bakplaat en rooster ze 25 tot 35 minuten in de oven.
- Stap 3Snijd in de tussentijd de chocolade in stukken. Laat de chocolade smelten au bain marie.
- Stap 4Meng de geroosterde kikkererwten met de gesmolten chocolade. Meng totdat alle kikkererwten bedekt zijn met chocolade. Maak van het geheel kleinere stukken.
- Stap 5Bestrooi de stukken met kokosrasp.
- Stap 6Laat de stukken afkoelen.
ook lekker met melkchocolade