Marokkaanse bowl

1 person
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

75 g kipfilet

50 g couscous

50 g granaatappelpitjes

4 cm komkommer (in plakjes)

½ limoen (in partjes)

1 tl ras el hanout

2 el olijfolie

1 klein takje munt

peper
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

75 g kipfilet

50 g couscous

50 g granaatappelpitjes

4 cm komkommer (in plakjes)

½ limoen (in partjes)

1 tl ras el hanout

2 el olijfolie

1 klein takje munt

peper
  1. Stap 1
    Strooi de couscous in een schaal. Schenk er 100 ml heet water op en laat de couscous 5 min. wellen.
  2. Stap 2
    Wrijf de kipfilet in met de ras el hanout en bestrooi met peper naar smaak. Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de kipfilet in 12-15 min. goudbruin en gaar.
  3. Stap 3
    Hak de blaadjes van de takjes munt fijn. Roer de couscous met een vork los. Meng de munt en 1 el olijfolie door de couscous en schep het in een bowl.
  4. Stap 4
    Snijd de kipfilet in plakjes. Verdeel de kipfilet met de kikkererwten, de komkommer en de granaatappelpitjes over de couscous. Serveer het met de partjes limoen.
Tip
Ook lekker met hummus