Poké bowl met broccolirijst en garnalen
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 60 g)
100 g cocktailgarnalen
1 avocado
¼ komkommer (in blokjes)
2 el olie
2 tl sesamolie
2 tl geroosterd sesamzaad
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 60 g)
100 g cocktailgarnalen
1 avocado
¼ komkommer (in blokjes)
2 el olie
2 tl sesamolie
2 tl geroosterd sesamzaad
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 60 g)
100 g cocktailgarnalen
1 avocado
¼ komkommer (in blokjes)
2 el olie
2 tl sesamolie
2 tl geroosterd sesamzaad
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 60 g)
100 g cocktailgarnalen
1 avocado
¼ komkommer (in blokjes)
2 el olie
2 tl sesamolie
2 tl geroosterd sesamzaad
- Stap 1Verhit in een hapjespan 2 el olie. Voeg de rijst toe en bak 6-7 min. al omscheppend. Schep de rijst op een wijde schaal en roer de sesamolie erdoor. Laat de rijst 10 min. afkoelen.
- Stap 2Halveer intussen de avocado. Verwijder de pit en de schil en snijd de avocado in plakjes.
- Stap 3Schep de rijst in 2 kommen. Verdeel de avocado, de komkommer, de kikkererwten en de garnalen over de rijst. Bestrooi het vervolgens met sesamzaad.
Tip
Ook lekker met een partje limoen.