Poké bowl met quinoa en kikkererwten
1 person
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 75 g)
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)
1 mini pack Bonduelle quinoa (1 x 60 g)
1 tomaat
1/2 avocado
1/2 rode ui
1/2 citroen
15 g jonge bladsla
1 el sesamolie
peper
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)
1 mini pack Bonduelle quinoa (1 x 60 g)
1 tomaat
1/2 avocado
1/2 rode ui
1/2 citroen
15 g jonge bladsla
1 el sesamolie
peper
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 75 g)
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)
1 mini pack Bonduelle quinoa (1 x 60 g)
1 tomaat
1/2 avocado
1/2 rode ui
1/2 citroen
15 g jonge bladsla
1 el sesamolie
peper
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)
1 mini pack Bonduelle quinoa (1 x 60 g)
1 tomaat
1/2 avocado
1/2 rode ui
1/2 citroen
15 g jonge bladsla
1 el sesamolie
peper
- Stap 1Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in kwartjes, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Stap 2Halveer de avocado. Verwijder de pit en de schil en snijd de avocado in plakjes. Snijd vervolgens de rode ui in halve ringen.
- Stap 3Leg de sla in de bowl. Verdeel de quinoa, de maïs, de kikkererwten, de tomaat, de avocado en de ui over de sla.
- Stap 4Besprenkel de bowl met de sesamolie en voeg peper naar smaak toe. Snijd de citroen in partjes en serveer het bij de poké bowl.
Tip
Voor variatie, laat de sesamolie weg en schep in het midden van de bowl een lepel srirachamayonaise.
Ontdek ook