Rode-kidneybonensalade met makreel
4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
150 g rauwkost radijsmix
150 g graadloze gerookte makreelfilets
3 snoepkomkommers
1 citroen
15 g peterselie
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
peper
(zout)
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
150 g rauwkost radijsmix
150 g graadloze gerookte makreelfilets
3 snoepkomkommers
1 citroen
15 g peterselie
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
peper
(zout)
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
150 g rauwkost radijsmix
150 g graadloze gerookte makreelfilets
3 snoepkomkommers
1 citroen
15 g peterselie
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
peper
(zout)
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
150 g rauwkost radijsmix
150 g graadloze gerookte makreelfilets
3 snoepkomkommers
1 citroen
15 g peterselie
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
peper
(zout)
- Stap 1Snijd de snoepkomkommers in dunne plakjes en de peterselie fijn.
- Stap 2Doe de kikkererwten en rode kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat het uitlekken.
- Stap 3Pers een halve citroen uit en snijd de andere helft in parten. Meng de olie met het citroensap en pers de knoflook erboven. Klop tot een dressing en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Stap 4Meng in een schaal de rode kidneybonen met de komkommer, kikkererwten, radijsmix en peterselie en schep om met de dressing.
- Stap 5Verdeel de gerookte makreelfilet erover en serveer het met de citroenparten.