Thaise groene curry met sugar snaps en kikkererwten
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 rijstnoedels
1 el Thaise groene currypasta (pot)
1 blikje kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld
1 pakje kokosmelk (200 ml)
1 takje basilicum, in reepjes
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 rijstnoedels
1 el Thaise groene currypasta (pot)
1 blikje kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld
1 pakje kokosmelk (200 ml)
1 takje basilicum, in reepjes
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 rijstnoedels
1 el Thaise groene currypasta (pot)
1 blikje kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld
1 pakje kokosmelk (200 ml)
1 takje basilicum, in reepjes
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 rijstnoedels
1 el Thaise groene currypasta (pot)
1 blikje kikkererwten (150 g), uitgelekt en afgespoeld
1 pakje kokosmelk (200 ml)
1 takje basilicum, in reepjes
- Stap 1Verhit in een wok de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de nog bevroren sugar snaps toe en roerbak 6 min. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stap 2Roer de currypasta door de groenten en bak 1 min. Voeg de kikkererwten en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Verwarm de curry nog 2-3 min.
- Stap 3Verdeel de rijstnoedels over 2 kommen of diepe borden. Schep er de curry met de sugar snaps op. Bestrooi met de basilicum.
Tip
Bestrooi voor een knapperige beet de curry nog met 50 g ongezouten cashewnoten.