Burrito met kidneybonen en mais
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
1 mini pack Bonduelle crispy mais (1 x 75 g)
180 g kipdijfilet
1 rode paprika
80 g cheddar aan stuk
1 eetlepel lemon pepper kruiden
2 eetlepels arachideolie
1 eetrijpe avocado
4 tortillawraps (diameter 20 cm)
1 mini pack Bonduelle crispy mais (1 x 75 g)
180 g kipdijfilet
1 rode paprika
80 g cheddar aan stuk
1 eetlepel lemon pepper kruiden
2 eetlepels arachideolie
1 eetrijpe avocado
4 tortillawraps (diameter 20 cm)
Ingrediënten voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
1 mini pack Bonduelle crispy mais (1 x 75 g)
180 g kipdijfilet
1 rode paprika
80 g cheddar aan stuk
1 eetlepel lemon pepper kruiden
2 eetlepels arachideolie
1 eetrijpe avocado
4 tortillawraps (diameter 20 cm)
1 mini pack Bonduelle crispy mais (1 x 75 g)
180 g kipdijfilet
1 rode paprika
80 g cheddar aan stuk
1 eetlepel lemon pepper kruiden
2 eetlepels arachideolie
1 eetrijpe avocado
4 tortillawraps (diameter 20 cm)
- Stap 1Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
- Stap 2Snijd de kipdijfilet in reepjes en bestrooi met de lemon pepper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak op middelhoog vuur nog 10 min. Schep halverwege om. Laat ondertussen de kidneybonen en mais uitlekken en verwarm ze de laatste minuut mee.
- Stap 3Snijd vervolgens de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd het in repen. Rasp de cheddar. Verhit de grillpan zonder olie of boter.
- Stap 4Beleg het midden van de wraps met de avocado en schep het kip-bonen- mengsel erop. Bestrooi het met de kaas. Vouw de zijkanten over de vulling en rol het op tot pakketjes. Gril dit 3 min. in de grillpan en keer het halverwege.
- Stap 5Halveer de wraps en verdeel ze over de borden.
Ontdek ook