Tortilla pizza met bonen en maïs
4 personen
25 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
1 blik Bonduelle crispy maïs (150 g)
4 grote tortilla’s (20 cm diameter)
200 g champignons (gesneden)
200 g kleine trostomaten
200 g chorizoworst (in plakjes)
4 kwarteleitjes
1 handvol platte peterselie (gesneden)
2 el olijfolie
peper
zout
1 blik Bonduelle crispy maïs (150 g)
4 grote tortilla’s (20 cm diameter)
200 g champignons (gesneden)
200 g kleine trostomaten
200 g chorizoworst (in plakjes)
4 kwarteleitjes
1 handvol platte peterselie (gesneden)
2 el olijfolie
peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
1 blik Bonduelle crispy maïs (150 g)
4 grote tortilla’s (20 cm diameter)
200 g champignons (gesneden)
200 g kleine trostomaten
200 g chorizoworst (in plakjes)
4 kwarteleitjes
1 handvol platte peterselie (gesneden)
2 el olijfolie
peper
zout
1 blik Bonduelle crispy maïs (150 g)
4 grote tortilla’s (20 cm diameter)
200 g champignons (gesneden)
200 g kleine trostomaten
200 g chorizoworst (in plakjes)
4 kwarteleitjes
1 handvol platte peterselie (gesneden)
2 el olijfolie
peper
zout
- Stap 1Snijd de champignons en de chorizo in plakjes, halveer de kleine trostomaten en hak de peterselie fijn.
- Stap 2Voorverwarm de oven op 200 graden. Leg de tortilla’s op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met olijfolie.
- Stap 3Beleg de tortilla´s met de rode kidneybonen bonen, maïs en de overige groenten. Voeg vervolgens het eitje toe en breng de tortilla´s op smaak met peper en zout.
- Stap 4Bak de tortilla´s 15 minuten in de oven, zorg ervoor dat het eitje goed doorbakken is.
- Stap 5Serveer de kleurrijke tortilla’s met de gehakte peterselie.
Ontdek ook