Tostada's met mais-kidneybonensalade
2 personen
25 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
4 gordita's
150 g gerookte kipreepjes
50 g ijsbergsla
125 g zure room
1 eetrijpe avocado
1 limoen (schoongeboend)
7.5 g verse peterselie
1/2 el traditionele olijfolie
peper
(zout)
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
4 gordita's
150 g gerookte kipreepjes
50 g ijsbergsla
125 g zure room
1 eetrijpe avocado
1 limoen (schoongeboend)
7.5 g verse peterselie
1/2 el traditionele olijfolie
peper
(zout)
Ingrediënten voor 2 personen
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
4 gordita's
150 g gerookte kipreepjes
50 g ijsbergsla
125 g zure room
1 eetrijpe avocado
1 limoen (schoongeboend)
7.5 g verse peterselie
1/2 el traditionele olijfolie
peper
(zout)
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
4 gordita's
150 g gerookte kipreepjes
50 g ijsbergsla
125 g zure room
1 eetrijpe avocado
1 limoen (schoongeboend)
7.5 g verse peterselie
1/2 el traditionele olijfolie
peper
(zout)
- Stap 1Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de gordita’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, peper en eventueel zout en bak ca. 10 min. in de oven.
- Stap 2Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het samen met het zureroommengsel fijn met een vork. Breng het op smaak met peper en eventueel zout.
- Stap 3Verdeel de gordita’s over de borden. Besmeer het met de avocadospread en verdeel de sla, kipreepjes, mais en kidneybonen erover.
- Stap 4Serveer met het zureroommengsel en de limoenparten erbij.
Ontdek ook