Couscous-bietsalade met avocado en pistache
Couscous-bietsalade met avocado en pistache
Makkelijk
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 Mini Pack Bonduelle Rode bietenblokjes (2x 80 g)
75 g couscous
3 el olijfolie extra vierge
1 el limoensap
1 sjalotje
75 g dadels zonder pit
1 avocado
50 g jongeblad slamelange
2 el ongezouten gepelde pistachenoten
75 g couscous
3 el olijfolie extra vierge
1 el limoensap
1 sjalotje
75 g dadels zonder pit
1 avocado
50 g jongeblad slamelange
2 el ongezouten gepelde pistachenoten
Ingrediënten voor 1 personen
1 Mini Pack Bonduelle Rode bietenblokjes (2x 80 g)
75 g couscous
3 el olijfolie extra vierge
1 el limoensap
1 sjalotje
75 g dadels zonder pit
1 avocado
50 g jongeblad slamelange
2 el ongezouten gepelde pistachenoten
75 g couscous
3 el olijfolie extra vierge
1 el limoensap
1 sjalotje
75 g dadels zonder pit
1 avocado
50 g jongeblad slamelange
2 el ongezouten gepelde pistachenoten
- Stap 1Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de olijfolie met het limoensap. Voeg peper naar smaak toe.
- Stap 2Snijd het sjalotje in reepjes en de dadels in stukjes. Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil.
- Stap 3Strooi de slamelange op 2 borden. Verdeel er de couscous met de bietenblokjes over.
- Stap 4Leg de avocado erbij. Bestrooi de salade met de dadels en de pistachenoten en besprenkel met de limoenvinaigrette.
Hak een ½ bosje platte peterselie fijn en meng door de couscous.
Ontdek ook