Mexicaanse wraptaart met bonen
4 personen
45 min
Ingrediënten
voor 4 personen
2 blikjes Bonduelle bonenmix met crispy maïs, rode kidney, lima & black eyed boon (160 g)
1 rode en groene paprika (in blokjes)
2 tomaten (in blokjes)
1 blikje tomaten passata (500 ml)
1 teentje knoflook
2 uien (gesnipperd)
1/2 zakje Mexicaanse kruiden
1 pak grote tortilla's
150 g geraspte kaas
2 el olijfolie
1 rode en groene paprika (in blokjes)
2 tomaten (in blokjes)
1 blikje tomaten passata (500 ml)
1 teentje knoflook
2 uien (gesnipperd)
1/2 zakje Mexicaanse kruiden
1 pak grote tortilla's
150 g geraspte kaas
2 el olijfolie
Ingrediënten voor 4 personen
2 blikjes Bonduelle bonenmix met crispy maïs, rode kidney, lima & black eyed boon (160 g)
1 rode en groene paprika (in blokjes)
2 tomaten (in blokjes)
1 blikje tomaten passata (500 ml)
1 teentje knoflook
2 uien (gesnipperd)
1/2 zakje Mexicaanse kruiden
1 pak grote tortilla's
150 g geraspte kaas
2 el olijfolie
1 rode en groene paprika (in blokjes)
2 tomaten (in blokjes)
1 blikje tomaten passata (500 ml)
1 teentje knoflook
2 uien (gesnipperd)
1/2 zakje Mexicaanse kruiden
1 pak grote tortilla's
150 g geraspte kaas
2 el olijfolie
- Stap 1Klaar voor een hartige en originele taart? Warm dan de oven voor op 190°C.
- Stap 2Neem een pan en fruit de uien & knoflook aan in wat olijfolie en giet vervolgens de passata toe. Kruid deze saus met de Mexicaanse kruiden en indien nodig wat extra peper en zout.
- Stap 3Voeg de bonen, tomaten en paprika toe als de saus kookt en haal de pan van het vuur.
- Stap 4Haal jouw taartvorm erbij en leg er de eerste tortillavel op en bestrijk deze met de warme saus en doe er wat bonen en paprika bij. Herhaal dit totdat de tortilla's op zijn. Voeg bij de 2e laag de kaas toe en doe hetzelfde voor de bovenkant van de laatste laag.
- Stap 5Nog even 25 - 30 minuten geduld en aansnijden maar!
Tip
Deze taart smaakt ook heerlijk met gehakt erdoor.
Ontdek ook