Nasi van broccolirijst
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
150 g vegetarisch gehakt
150 g champignons (plakjes)
1 prei (ringetjes)
1 rode paprika (blokjes)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
3 el zonnebloemolie
1 tl gemalen komijn
3 el ketjap manis
2 el gebakken uitjes
150 g vegetarisch gehakt
150 g champignons (plakjes)
1 prei (ringetjes)
1 rode paprika (blokjes)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
3 el zonnebloemolie
1 tl gemalen komijn
3 el ketjap manis
2 el gebakken uitjes
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400 g)
150 g vegetarisch gehakt
150 g champignons (plakjes)
1 prei (ringetjes)
1 rode paprika (blokjes)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
3 el zonnebloemolie
1 tl gemalen komijn
3 el ketjap manis
2 el gebakken uitjes
150 g vegetarisch gehakt
150 g champignons (plakjes)
1 prei (ringetjes)
1 rode paprika (blokjes)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
3 el zonnebloemolie
1 tl gemalen komijn
3 el ketjap manis
2 el gebakken uitjes
- Stap 1Verhit in een koekenpan 1 el olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg het vegetarische gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de prei, de paprika en champignons toe en bak dit 5 min. mee.
- Stap 2Verhit in een hapjespan 2 el olie. Voeg de rijst toe en bak 6-7 min. al omscheppend. Schep het vegetarische gehakt met de groenten door de rijst. Voeg de komijn met de ketjap toe en bak dit nog 1 min. Breng het op smaak met peper.
- Stap 3Schep de nasi op 2 borden en bestrooi het met de uitjes.
Tip
Ook lekker met een beetje pindasaus.
Ontdek ook