Ovenfriet met Groente Rondo’s
Ovenfriet met Groente Rondo’s
Makkelijk
25 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Pompoen/Pastinaak (8 stuks)
700 g koelverse Franse friet
300 g koelverse rauwkost met radijs
150 g worteljulienne
3 el yoghurtdressing
125 g snoeptomaatjes
125 g snoepkomkommer
700 g koelverse Franse friet
300 g koelverse rauwkost met radijs
150 g worteljulienne
3 el yoghurtdressing
125 g snoeptomaatjes
125 g snoepkomkommer
Ingrediënten voor 1 personen
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Pompoen/Pastinaak (8 stuks)
700 g koelverse Franse friet
300 g koelverse rauwkost met radijs
150 g worteljulienne
3 el yoghurtdressing
125 g snoeptomaatjes
125 g snoepkomkommer
700 g koelverse Franse friet
300 g koelverse rauwkost met radijs
150 g worteljulienne
3 el yoghurtdressing
125 g snoeptomaatjes
125 g snoepkomkommer
- Stap 1Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of de airfryer. Bereid ook de Groente Rondo’s volgens de aanwijzingen.
- Stap 2Meng voor de salade de rauwkost met de worteljulienne en de dressing. Halveer de tomaatjes of snijd ze in kwarten. Snijd of schaaf de komkommer in plakjes. Schep de tomaatjes en de komkommer door de salade. Verdeel de salade over 4 schaaltjes.
- Stap 3Verdeel de friet met de Groente Rondo’s over 4 borden. Zet er de schaaltjes met rauwkostsalade bij.
Tip
Serveer met extra yoghurtdressing als frietsaus.
Ontdek ook