Pasta met een mix van bonen
4 personen
20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle bonenmix kikkererwten, witte bonen, rode kidney & lima bonen (310 g)
600 g verse spinazie
300 g pasta
300 g kipfilet (reepjes)
1 rode paprika (blokjes)
1 ui (fijngesnipperd)
10 zwarte olijven (grof gehakt)
4 eetlepels rode pesto
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
peper
zout
600 g verse spinazie
300 g pasta
300 g kipfilet (reepjes)
1 rode paprika (blokjes)
1 ui (fijngesnipperd)
10 zwarte olijven (grof gehakt)
4 eetlepels rode pesto
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle bonenmix kikkererwten, witte bonen, rode kidney & lima bonen (310 g)
600 g verse spinazie
300 g pasta
300 g kipfilet (reepjes)
1 rode paprika (blokjes)
1 ui (fijngesnipperd)
10 zwarte olijven (grof gehakt)
4 eetlepels rode pesto
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
peper
zout
600 g verse spinazie
300 g pasta
300 g kipfilet (reepjes)
1 rode paprika (blokjes)
1 ui (fijngesnipperd)
10 zwarte olijven (grof gehakt)
4 eetlepels rode pesto
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
peper
zout
- Stap 1Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olijfolie en bak de ui 2-3 minuten.
- Stap 2Voeg de kipreepjes toe, bestrooi het met peper en zout en bak het rondom bruin.
- Stap 3Voeg de paprika en pesto toe en schep dit even om. Voeg de spinazie in delen toe en blijf omscheppen tot de spinazie is geslonken.
- Stap 4Voeg als laatste de pijnboompitten, olijven en bonen toe en verwarm het geheel kort.
Ontdek ook