Pizza met gegrilde groenten, spinazie en parmaham
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, à 400 g)
1 el olijfolie
1 teen knoflook, fijngehakt
100 g spinazie
2 pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
2 bollen mozzarella (à 125 g)
4 plakjes parmaham
- bakplaat
1 el olijfolie
1 teen knoflook, fijngehakt
100 g spinazie
2 pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
2 bollen mozzarella (à 125 g)
4 plakjes parmaham
- bakplaat
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, à 400 g)
1 el olijfolie
1 teen knoflook, fijngehakt
100 g spinazie
2 pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
2 bollen mozzarella (à 125 g)
4 plakjes parmaham
- bakplaat
1 el olijfolie
1 teen knoflook, fijngehakt
100 g spinazie
2 pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
2 bollen mozzarella (à 125 g)
4 plakjes parmaham
- bakplaat
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
- Stap 2Leg de pizzabodems op de bakplaat. Verdeel er de spinazie en de nog bevroren gegrilde groenten over. Scheur de mozzarella in stukken en leg op de pizza’s. Bestrooi met peper naar smaak.
- Stap 3Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven 10 min., tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren.
- Stap 4Leg de pizza’s op 2 borden. Scheur de parmaham in de lengte in repen en leg op de pizza’s.
Tip
Liever geen vlees? Bestrooi de pizza uit de oven met 2 el geroosterde grofgehakte hazelnoten.
Ontdek ook