Vegetarische burrito’s
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle maïs (150 g)
1 ui
1 rode of gele paprika
1 el zonnebloemolie
175 g vegetarisch gehakt
10 g burittomix
4 tortilla’s naturel
8 blaadjes kropsla
1 ui
1 rode of gele paprika
1 el zonnebloemolie
175 g vegetarisch gehakt
10 g burittomix
4 tortilla’s naturel
8 blaadjes kropsla
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle maïs (150 g)
1 ui
1 rode of gele paprika
1 el zonnebloemolie
175 g vegetarisch gehakt
10 g burittomix
4 tortilla’s naturel
8 blaadjes kropsla
1 ui
1 rode of gele paprika
1 el zonnebloemolie
175 g vegetarisch gehakt
10 g burittomix
4 tortilla’s naturel
8 blaadjes kropsla
- Stap 1Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.
- Stap 2Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui met de paprika 3 min. Voeg het gehakt toe en bak 3 min. mee.
- Stap 3Schep de burritomix en de maïs erdoor en verwarm nog 2 min. Verwarm intussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stap 4Verdeel de slablaadjes over de tortilla’s. Schep er het gehakt-maïsmengsel op en rol op tot burrito’s. Leg de burrito’s op 2 borden.
Tip
Leg de burrito’s in een ovenschaal en bestrooi ze met 100 g geraspte cheddar of belegen kaas. Gratineer de burrito’s onder de hete ovengrill tot de kaas is gesmolten.
Ontdek ook