Zoetzure sugar snaps met garnalen
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)
150 g witte rijst
1 el zonnebloemolie
1 rode ui, in halve ringen
150 g roerbakgarnalen
sap van 1 limoen
50 ml zoete chilisaus
½ mango, in blokjes
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
150 g witte rijst
1 el zonnebloemolie
1 rode ui, in halve ringen
150 g roerbakgarnalen
sap van 1 limoen
50 ml zoete chilisaus
½ mango, in blokjes
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Sugar snaps (vers in het vriesvak, à 300 g)
150 g witte rijst
1 el zonnebloemolie
1 rode ui, in halve ringen
150 g roerbakgarnalen
sap van 1 limoen
50 ml zoete chilisaus
½ mango, in blokjes
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
150 g witte rijst
1 el zonnebloemolie
1 rode ui, in halve ringen
150 g roerbakgarnalen
sap van 1 limoen
50 ml zoete chilisaus
½ mango, in blokjes
2 takjes platte peterselie, fijngehakt
- Stap 1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stap 2Verhit in een wok de olie. Bak de ui 1 min. Voeg de sugar snaps toe en roerbak 4 min. Bak de garnalen met de sugar snaps nog 2 min. al omscheppend.
- Stap 3Draai het vuur laag. Voeg het limoensap en de zoete chilisaus toe. Schep de mangoblokjes erdoor.
- Stap 4Verdeel de rijst over 2 borden of kommen. Schep er de zoetzure sugar snaps met de garnalen op en bestrooi met de peterselie.
Tip
Vervang de garnalen door blokjes kabeljauw- of zalmfilet.
Ontdek ook