Asperges met black eyed bonen en maïs
4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle black eyed bonen (310 g)
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
600 g groene asperges
40 g Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
2 sneetjes brood
2 el tijm
olijfolie
½ bosje platte bladpeterselie
tuinkruidendressing (kant-en-klaar)
zwarte peper
zout
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
600 g groene asperges
40 g Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
2 sneetjes brood
2 el tijm
olijfolie
½ bosje platte bladpeterselie
tuinkruidendressing (kant-en-klaar)
zwarte peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle black eyed bonen (310 g)
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
600 g groene asperges
40 g Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
2 sneetjes brood
2 el tijm
olijfolie
½ bosje platte bladpeterselie
tuinkruidendressing (kant-en-klaar)
zwarte peper
zout
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
600 g groene asperges
40 g Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
2 sneetjes brood
2 el tijm
olijfolie
½ bosje platte bladpeterselie
tuinkruidendressing (kant-en-klaar)
zwarte peper
zout
- Stap 1Meng de maïs en de bonen door elkaar in een kom en zet dit vervolgens even opzij.
- Stap 2Snijd het brood in kleine stukjes. Zet een pan met olijfolie op het vuur en bak het brood samen met een teentje knoflook en tijm krokant.
- Stap 3Haal 2 à 3 cm van de onderste puntjes van de groene asperges eraf met een mes. Bak de asperges gedurende 3 minuten beetgaar in een grillpan met olijfolie.
- Stap 4Schik de asperges op een schotel en leg het mengsel van de maïs en bonen eroverheen.
- Stap 5Rasp er wat Parmezaanse kaas over en werk af met de dressing en de peterselie.
Ontdek ook