Bloemkoolcouscous met crispy maïs
4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
400 gram Bonduelle bloemkoolroosjes (vers in het vriesvak, 400 g)
1 blik Bonduelle crispy mais (300 g)
360 g tomatenmix
200 g Griekse feta
2 el citroen olijfolie
15 g verse munt
½ tl kerrie
½ tl gemalen komijn (djinten)
½ potje Taggia-olijven
peper
(zout)
1 blik Bonduelle crispy mais (300 g)
360 g tomatenmix
200 g Griekse feta
2 el citroen olijfolie
15 g verse munt
½ tl kerrie
½ tl gemalen komijn (djinten)
½ potje Taggia-olijven
peper
(zout)
Ingrediënten voor 4 personen
400 gram Bonduelle bloemkoolroosjes (vers in het vriesvak, 400 g)
1 blik Bonduelle crispy mais (300 g)
360 g tomatenmix
200 g Griekse feta
2 el citroen olijfolie
15 g verse munt
½ tl kerrie
½ tl gemalen komijn (djinten)
½ potje Taggia-olijven
peper
(zout)
1 blik Bonduelle crispy mais (300 g)
360 g tomatenmix
200 g Griekse feta
2 el citroen olijfolie
15 g verse munt
½ tl kerrie
½ tl gemalen komijn (djinten)
½ potje Taggia-olijven
peper
(zout)
- Stap 1Kook de bloemkool roosjes 1 minuut en laat het afkoelen. Maal vervolgens de bloemkool roosjes in een keukenmachine fijn, tot dat het op couscous lijkt.
- Stap 2Doe het in een schaal en meng het met de citroen olijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.
- Stap 3Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta.
- Stap 4Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken.
- Stap 5Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de bloemkool couscous en serveer.
Ontdek ook