Broccoliquiche met geitenkaas en verse kruiden
20 min
35 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 zak Bonduelle Broccoliroosjes (vers in het vriesvak, 300 g)
5 plakjes hartige taartdeeg (diepvries), ontdooid
2 eieren
75 ml melk
1 el fijngehakte peterselie, dille en/of bieslook
100 g zachte geitenkaas
75 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- lage quiche- of taartvorm (20 cm ø)
5 plakjes hartige taartdeeg (diepvries), ontdooid
2 eieren
75 ml melk
1 el fijngehakte peterselie, dille en/of bieslook
100 g zachte geitenkaas
75 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- lage quiche- of taartvorm (20 cm ø)
Ingrediënten voor 1 personen
1 zak Bonduelle Broccoliroosjes (vers in het vriesvak, 300 g)
5 plakjes hartige taartdeeg (diepvries), ontdooid
2 eieren
75 ml melk
1 el fijngehakte peterselie, dille en/of bieslook
100 g zachte geitenkaas
75 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- lage quiche- of taartvorm (20 cm ø)
5 plakjes hartige taartdeeg (diepvries), ontdooid
2 eieren
75 ml melk
1 el fijngehakte peterselie, dille en/of bieslook
100 g zachte geitenkaas
75 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- lage quiche- of taartvorm (20 cm ø)
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water 2 min. Giet ze af en laat goed uitlekken.
- Stap 2Bekleed de vorm met het deeg. Klop de eieren los. Klop er de melk en de kruiden door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Stap 3Breek de geitenkaas in kleine stukjes. Verdeel de broccoli met de geitenkaas over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over. Leg de tomaatjes tussen de broccoli.
- Stap 4Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 30-35 min. goudbruin en gaar.
Tip
Lekker met een frisse groene bladsalade.
Ontdek ook