Gegrilde maïs tapas
4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
2 zakken Bonduelle gegrilde maïs (vers in het vriesvak, 370 g)
1 el lepel honing
4 g tijm (vers geplukt)
snufje zeezout
Diverse sausjes zoals: barbecuesaus, aioli, honingmosterdsaus
1 el lepel honing
4 g tijm (vers geplukt)
snufje zeezout
Diverse sausjes zoals: barbecuesaus, aioli, honingmosterdsaus
Ingrediënten voor 4 personen
2 zakken Bonduelle gegrilde maïs (vers in het vriesvak, 370 g)
1 el lepel honing
4 g tijm (vers geplukt)
snufje zeezout
Diverse sausjes zoals: barbecuesaus, aioli, honingmosterdsaus
1 el lepel honing
4 g tijm (vers geplukt)
snufje zeezout
Diverse sausjes zoals: barbecuesaus, aioli, honingmosterdsaus
- Stap 1Verhit de maïs in de pan, oven of magnetron zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Stap 2Kruid daarna met de geplukte tijm, zeezout en honing. Heerlijk voor bij de barbecue.
Tip
De mais kan ook met andere kruiden gemarinieerd worden!
Ontdek ook