Ovengroenten met couscous
2 personen
30 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle ovengroenten pompoen, knolselderij & cherrytomaat (vers in het vriesvak, 400 g)
150 g couscous
4 chipolata worstjes
geraspte schil van 1 sinaasappel
4 takjes koriander (fijngehakt)
4 el olijfolie
1 tl gemalen komijn
peper
zout
- ovenschaal
150 g couscous
4 chipolata worstjes
geraspte schil van 1 sinaasappel
4 takjes koriander (fijngehakt)
4 el olijfolie
1 tl gemalen komijn
peper
zout
- ovenschaal
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle ovengroenten pompoen, knolselderij & cherrytomaat (vers in het vriesvak, 400 g)
150 g couscous
4 chipolata worstjes
geraspte schil van 1 sinaasappel
4 takjes koriander (fijngehakt)
4 el olijfolie
1 tl gemalen komijn
peper
zout
- ovenschaal
150 g couscous
4 chipolata worstjes
geraspte schil van 1 sinaasappel
4 takjes koriander (fijngehakt)
4 el olijfolie
1 tl gemalen komijn
peper
zout
- ovenschaal
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 210 ºC. Meng de ovengroenten in een ovenschaal met 2 el olijfolie, de komijn en de sinaasappelrasp. Bestrooi het met zout naar smaak en rooster de groenten 25 min. in de voorverwarmde oven (kan variëren per oven).
- Stap 2Strooi de couscous in een schaal en schenk er 250 ml heet water op. Laat de couscous 10 min. wellen.
- Stap 3Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de worstjes in 6 min. bruin en gaar.
- Stap 4Roer de couscous met een vork los en breng op smaak met 1 el olijfolie, zout en peper.
- Stap 5Schep de couscous op 2 borden en leg de worstjes bij de couscous. Schep vervolgens de ovengroenten erbij en bestrooi het geheel met de koriander.
Tip
Geen liefhebber van koriander? Neem platte peterselie of basilicum.
Ontdek ook