Ovengroenten met tagliatelle en garnalen

2 personen
30 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle ovengroenten pompoen, knolselderij & cherrytomaat (vers in het vriesvak, 400 g)

200 g grote ongepelde rauwe garnalen

50 g tagliatelle

250 ml pastaroomsaus uit pot (bv. carbonara)

1 citroen

4 el olijfolie

- ovenschaal, rasp
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle ovengroenten pompoen, knolselderij & cherrytomaat (vers in het vriesvak, 400 g)

200 g grote ongepelde rauwe garnalen

50 g tagliatelle

250 ml pastaroomsaus uit pot (bv. carbonara)

1 citroen

4 el olijfolie

- ovenschaal, rasp
  1. Stap 1
    Kook de tagliatelle beetgaar en verwarm de pastasaus in 5 min. de saus mag niet koken.
  2. Stap 2
    Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de garnalen in 5 min. roze en beetgaar.
  3. Stap 3
    Boen de citroen schoon en rasp de helft van de gele schil boven de groenten. Snijd de andere helft van de citroen in partjes.
  4. Stap 4
    Meng de tagliatelle met de roomsaus en verdeel dit over 2 borden. Leg de garnalen op de pasta en schep de ovengroenten erbij.
  5. Stap 5
    Serveer het met de partjes citroen.
Tip
Bestrooi het gerecht met 2 el fijngehakt dille.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +