Quiche met linzen
4 personen
70 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle linzen (310 g)
1 bladerdeegrol
200 g rode biet (kant-en-klaar)
50 g jonge spinazie
4 eieren
2 el zure room
100 g zachte geitenkaas
zwarte peper
zout
1 bladerdeegrol
200 g rode biet (kant-en-klaar)
50 g jonge spinazie
4 eieren
2 el zure room
100 g zachte geitenkaas
zwarte peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle linzen (310 g)
1 bladerdeegrol
200 g rode biet (kant-en-klaar)
50 g jonge spinazie
4 eieren
2 el zure room
100 g zachte geitenkaas
zwarte peper
zout
1 bladerdeegrol
200 g rode biet (kant-en-klaar)
50 g jonge spinazie
4 eieren
2 el zure room
100 g zachte geitenkaas
zwarte peper
zout
- Stap 1Verwarm de oven voor op 185 graden.
- Stap 2Rol het bladerdeeg uit in een taartvorm en prik met een vork enkele gaatjes in het deeg en zet het in de koelkast.
- Stap 3Snijd de biet in grove blokjes. Doe deze in een kom en meng er de spinazie en linzen doorheen.
- Stap 4Klop de eieren los en voeg de zure room toe. Kruid dit vervolgens af met peper en zout.
- Stap 5Haal het deeg uit de koelkast, doe de groenten erin en verkruimel de geitenkaas. Giet er vervolgens het eimengsel erover.
- Stap 6Bak de quiche 40 à 45 minuten in de oven. Maak er een heerlijke maaltijd van door er een salade bij te serveren. Warm of koud? Deze quiche kan niet kiezen!
Ontdek ook