Salade bowl met quinoa

1 person
10 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle quinoa (1 x 60 g)

75 g cherrytomaatjes

50 g feta

40 g babyspinazie

½ rode ui

½ citroen

1 takje dille

2 el olijfolie extra vierge

peper

zout
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle quinoa (1 x 60 g)

75 g cherrytomaatjes

50 g feta

40 g babyspinazie

½ rode ui

½ citroen

1 takje dille

2 el olijfolie extra vierge

peper

zout
  1. Stap 1
    Doe de quinoa in een kom en maak het los met een vork.
  2. Stap 2
    Snijd de ui in halve ringen, halveer de tomaatjes, hak de dille fijn en snijd de citroen in partjes.
  3. Stap 3
    Schep de ui, de tomaatjes en de dille door de quinoa. Voeg vervolgens de spinazie en de olijfolie toe en breng de salade op smaak met zout en peper.
  4. Stap 4
    Schep de salade in een bowl en verkruimel de feta er grof boven. Serveer het met de partjes citroen.
Tip
Voeg ook eens wat fijngesneden zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven toe en serveer de salade als hoofdgerecht met partjes gekookt ei, gebakken kipfilet, kabeljauwfilet of garnalen en knapperig stokbrood.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +