Salade met edamame bonen
4 personen
30 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blikje Bonduelle edamame bonen (155 g)
200 gram couscous
2 avocado’s
1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
pluk munt
pluk koriander
Voor de dressing:
sap van een hele citroen
theelepel honing
3 eetlepels olijfolie
200 gram couscous
2 avocado’s
1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
pluk munt
pluk koriander
Voor de dressing:
sap van een hele citroen
theelepel honing
3 eetlepels olijfolie
Ingrediënten voor 4 personen
1 blikje Bonduelle edamame bonen (155 g)
200 gram couscous
2 avocado’s
1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
pluk munt
pluk koriander
Voor de dressing:
sap van een hele citroen
theelepel honing
3 eetlepels olijfolie
200 gram couscous
2 avocado’s
1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
pluk munt
pluk koriander
Voor de dressing:
sap van een hele citroen
theelepel honing
3 eetlepels olijfolie
- Stap 1Kook de couscous volgens de verpakking gaar en laat afkoelen. Schep soms even om, zodat het niet te kleverig wordt.
- Stap 2Snijd de avocado in blokjes en doe dit in een grote schaal.
- Stap 3Hak de verse kruiden fijn en voeg dit samen met de afgekoelde couscous toe aan de avocado in de schaal en meng het vervolgens door elkaar.
- Stap 4Meng de ingrediënten van de dressing en schenk het vervolgens over de couscous. Hussel het geheel goed door elkaar.
- Stap 5Doe de edamame in de schaal en schep dit voorzichtig om zodat ze heel blijven. Versier het vervolgens met zwarte sesamzaadjes en serveer.
Ontdek ook