Snijbonen-omelet met kaas en beenham
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Snijboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
2 el olijfolie of margarine
4 eieren
75 g beenhamreepjes
50 g geraspte jongbelegen kaas
1 el bieslook, fijngehakt
2 el olijfolie of margarine
4 eieren
75 g beenhamreepjes
50 g geraspte jongbelegen kaas
1 el bieslook, fijngehakt
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Snijboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
2 el olijfolie of margarine
4 eieren
75 g beenhamreepjes
50 g geraspte jongbelegen kaas
1 el bieslook, fijngehakt
2 el olijfolie of margarine
4 eieren
75 g beenhamreepjes
50 g geraspte jongbelegen kaas
1 el bieslook, fijngehakt
- Stap 1Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie of de margarine. Roerbak de nog bevroren snijboontjes 4 min.
- Stap 2Klop intussen de eieren los. Klop de beenhamreepjes, de kaas en de bieslook door het ei.
- Stap 3Schenk het eimengsel over de snijboontjes. Bestrooi met peper naar smaak. Bak de omelet in 6-8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar.
- Stap 4Laat de omelet op een schaal glijden en snijd in mooie punten. Leg de punten omelet op 2 borden.
Tips
- Lekker met een frisse salade.
- Vervang de geraspte kaas door 2 plakken kaas in repen.
- Serveer de omelet als hoofdgerecht met gebakken aardappelschijfjes en een frisse groensalade met yoghurtdressing.
Ontdek ook