Traybake met Groente Rondo’s
Traybake met Groente Rondo’s
Makkelijk
4 personen
15 min
25 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Spinazie/Erwt (8 stuks)
1 kg zoete aardappelen
3 tenen knoflook
3 el olijfolie
2 tl milde paprikapoeder
3 rode uien
150 g Griekse yoghurt
200 g feta
1 bosje platte peterselie
Bakplaat
1 kg zoete aardappelen
3 tenen knoflook
3 el olijfolie
2 tl milde paprikapoeder
3 rode uien
150 g Griekse yoghurt
200 g feta
1 bosje platte peterselie
Bakplaat
Ingrediënten voor 4 personen
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Spinazie/Erwt (8 stuks)
1 kg zoete aardappelen
3 tenen knoflook
3 el olijfolie
2 tl milde paprikapoeder
3 rode uien
150 g Griekse yoghurt
200 g feta
1 bosje platte peterselie
Bakplaat
1 kg zoete aardappelen
3 tenen knoflook
3 el olijfolie
2 tl milde paprikapoeder
3 rode uien
150 g Griekse yoghurt
200 g feta
1 bosje platte peterselie
Bakplaat
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Boen de zoete aardappelen schoon en snijd ze in partjes van 1½ cm. Pers of rasp 2 tenen knoflook boven de olijfolie. Meng de paprikapoeder erdoor. Schep de aardappelpartjes door de paprika-knoflookolie.
- Stap 2Snijd de uien in partjes van 1½ cm. Verdeel de zoete aardappel met de rode ui over de bakplaat. Rooster ze in 25 min. bruin en gaar.
- Stap 3Leg na 10 min. de Groente Rondo’s tussen de aardappelpartjes en de ui. Bak de Groente Rondo’s de laatste 15 min. mee gaar. Doe intussen de yoghurt in een schaaltje. Pers of rasp de laatste teen knoflook erboven en meng door de yoghurt.
- Stap 4Neem de traybake uit de oven. Verkruimel de feta grof erboven. Bestrooi met de grof gehakte peterselie en serveer met de knoflookyoghurt.
Tip
Vervang de helft van de zoete aardappelen door vastkokende aardappelen.
Ontdek ook