Groente-zonnetjes met rijst
Groente-zonnetjes met rijst
Makkelijk
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
300 g witte rijst
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Pompoen/Pastinaak (8 stuks)
200 ml woksaus sweet & sout
1 rode paprika
1 gele paprika
2 witte druiven
1 zwarte olijf
½ tl gedroogde oregano
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Pompoen/Pastinaak (8 stuks)
200 ml woksaus sweet & sout
1 rode paprika
1 gele paprika
2 witte druiven
1 zwarte olijf
½ tl gedroogde oregano
Ingrediënten voor 1 personen
300 g witte rijst
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Pompoen/Pastinaak (8 stuks)
200 ml woksaus sweet & sout
1 rode paprika
1 gele paprika
2 witte druiven
1 zwarte olijf
½ tl gedroogde oregano
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Pompoen/Pastinaak (8 stuks)
200 ml woksaus sweet & sout
1 rode paprika
1 gele paprika
2 witte druiven
1 zwarte olijf
½ tl gedroogde oregano
- Stap 1Kook de rijst en bereid de Groente Rondo’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een wok of steelpan de woksaus 1-2 min.
- Stap 2Snijd intussen de paprika’s in dunne reepjes. Snijd de druiven in 8 plakjes en de olijf in 8 stukjes.
- Stap 3Verdeel de rijst over 4 borden. Stapel op elk bord rijst steeds 2 Groente Rondo’s. Leg de gele en rode paprikareepjes afwisselend als zonnestralen rondom de Groente Rondo’s.
- Stap 4Maak de zonnetjes af met de paprikareepjes als mond en de plakjes druif en olijf als ogen. Bestrooi met een beetje oregano. Serveer met de woksaus.
Tip
Paprika over? Snijd in blokjes en roerbak samen met de zoetzure woksaus.
Ontdek ook