Maaltijdsalade met gegrilde groenten en burrata

2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

2 el olijfolie

75 g rucola

1 rode ui, in halve ringen

1 bol burrata (150 g)

1 takje basilicum

4 el olijfolie extra vierge
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

2 el olijfolie

75 g rucola

1 rode ui, in halve ringen

1 bol burrata (150 g)

1 takje basilicum

4 el olijfolie extra vierge

recept gemaakt met

Gegrilde mix aubergine, courgette & rode paprika
  1. Stap 1
    Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de nog bevroren gegrilde groenten 5 min.
  2. Stap 2
    Strooi de rucola op 2 borden. Verdeel de rode ui, de gegrilde groenten en de burrata over de rucola.
  3. Stap 3
    Hak de basilicum fijn en meng met de extra vierge olijfolie. Besprenkel de salades met de basilicumolie en bestrooi met peper naar smaak.
Tip
Lekker met crostini.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +