Maaltijdsalade met gegrilde groenten en burrata
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
2 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
1 bol burrata (150 g)
1 takje basilicum
4 el olijfolie extra vierge
2 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
1 bol burrata (150 g)
1 takje basilicum
4 el olijfolie extra vierge
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle Gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
2 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
1 bol burrata (150 g)
1 takje basilicum
4 el olijfolie extra vierge
2 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
1 bol burrata (150 g)
1 takje basilicum
4 el olijfolie extra vierge
- Stap 1Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de nog bevroren gegrilde groenten 5 min.
- Stap 2Strooi de rucola op 2 borden. Verdeel de rode ui, de gegrilde groenten en de burrata over de rucola.
- Stap 3Hak de basilicum fijn en meng met de extra vierge olijfolie. Besprenkel de salades met de basilicumolie en bestrooi met peper naar smaak.
Tip
Lekker met crostini.
Ontdek ook