Toast met gegrilde groenten en hummus
4 personen
15 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 zak Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
4 plakken rogge of zuurdesembrood
4 handjes rucola
200 g hummus
Parmezaanse kaas
olijfolie (om in te bakken)
peper
zout
4 plakken rogge of zuurdesembrood
4 handjes rucola
200 g hummus
Parmezaanse kaas
olijfolie (om in te bakken)
peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 zak Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
4 plakken rogge of zuurdesembrood
4 handjes rucola
200 g hummus
Parmezaanse kaas
olijfolie (om in te bakken)
peper
zout
4 plakken rogge of zuurdesembrood
4 handjes rucola
200 g hummus
Parmezaanse kaas
olijfolie (om in te bakken)
peper
zout
- Stap 1Rooster het brood in een broodrooster of grill, besprenkel het met wat olijfolie en plaats het 8 minuten in de oven op 180 ?C.
- Stap 2Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de gegrilde groenten 5 minuten op. Breng het op smaak met peper en een snufje zout.
- Stap 3Besmeer het geroosterd brood met hummus, leg er wat rucola bovenop en verdeel de lauwwarme gegrilde groenten over de toast. Garneer met wat Parmezaanse kaas en giet er naar smaak wat extra vierge olijfolie over.
- Stap 4Hummus zelf maken? Draai 1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g), 2 el tahini sesampasta, sap van 2 citroenen, 2 tenen knoflook, 4 el olijfolie, peper en een snuf zout in een keukenmachine tot een mooie dikke massa.
Ontdek ook