Pasta met gegrilde groenten
4 personen
20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
2 zakken Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
300 g farfalle
150 g gerookt ontbijtspek
170 g gormas (Italiaanse kaas)
1 ui
1 eetlepel olijfolie
30 g pijnboompitten
peper
(zout)
300 g farfalle
150 g gerookt ontbijtspek
170 g gormas (Italiaanse kaas)
1 ui
1 eetlepel olijfolie
30 g pijnboompitten
peper
(zout)
Ingrediënten voor 4 personen
2 zakken Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)
300 g farfalle
150 g gerookt ontbijtspek
170 g gormas (Italiaanse kaas)
1 ui
1 eetlepel olijfolie
30 g pijnboompitten
peper
(zout)
300 g farfalle
150 g gerookt ontbijtspek
170 g gormas (Italiaanse kaas)
1 ui
1 eetlepel olijfolie
30 g pijnboompitten
peper
(zout)
- Stap 1Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een hapjespan of wok en fruit de ui 3 min. op laag vuur.
- Stap 2Zet het vuur middelhoog en voeg de gegrilde groenten toe. Laat in ca. 5 min. ontdooien en warm worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Stap 3Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat het vervolgens afkoelen op een bord. Bak het spek in dezelfde koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur in 5 min. krokant.
- Stap 4Snijd de gormas in blokjes van 1 cm en voeg dit toe aan de groenten. Roer de pasta erdoor en verdeel het over de borden. Bestrooi het met de pijnboompitten en het verkruimeld spek.
Ontdek ook