Vissaltimbocca met courgetterijst en rucolasalade
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle courgette (vers in het vriesvak, 400 g)
150 g kabeljauwfilet
2-4 blaadjes salie
2 plakjes parmaham
4-5 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
50 g halfgedroogde tomaatjes, in stukjes
- 2 cocktailprikkers
150 g kabeljauwfilet
2-4 blaadjes salie
2 plakjes parmaham
4-5 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
50 g halfgedroogde tomaatjes, in stukjes
- 2 cocktailprikkers
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle courgette (vers in het vriesvak, 400 g)
150 g kabeljauwfilet
2-4 blaadjes salie
2 plakjes parmaham
4-5 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
50 g halfgedroogde tomaatjes, in stukjes
- 2 cocktailprikkers
150 g kabeljauwfilet
2-4 blaadjes salie
2 plakjes parmaham
4-5 el olijfolie
75 g rucola
1 rode ui, in halve ringen
50 g halfgedroogde tomaatjes, in stukjes
- 2 cocktailprikkers
- Stap 1Verdeel de kabeljauwfilet in twee porties. Leg op elke portie 1-2 salieblaadjes en omwikkel met de parmaham. Steek vast met een cocktailprikker.
- Stap 2Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de vissaltimbocca in 8 min. bruin en gaar. Verhit in een wok 1 el olijfolie. Roerbak de courgetterijst in 1 el olijfolie 7 min. of kook 3 min.
- Stap 3Meng de rucola met de ui, de tomaatjes en de laatste 3 el olijfolie. Breng de salade op smaak met peper.
- Stap 4Leg de vissaltimbocca op 2 borden. Schep er de courgetterijst bij en serveer met de rucolasalade.
Tip
Liever met kip? Vervang de visfilet door 2 kleine kipfilets of -schnitzels. Bak de kip in 10-12 min. bruin en gaar.
Ontdek ook