Nachos met Mexico melange
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Mexico melange (vers in het vriesvak, à 400 g)
1 el zonnebloemolie
150 g tortillachips naar keuze
1 rode ui, in halve ringen
100 g geraspte cheddar- of jongbelegen kaas
1 bosuitje, in ringetjes
100 g guacamole
- ovenschaal (20 cm ø)
1 el zonnebloemolie
150 g tortillachips naar keuze
1 rode ui, in halve ringen
100 g geraspte cheddar- of jongbelegen kaas
1 bosuitje, in ringetjes
100 g guacamole
- ovenschaal (20 cm ø)
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Mexico melange (vers in het vriesvak, à 400 g)
1 el zonnebloemolie
150 g tortillachips naar keuze
1 rode ui, in halve ringen
100 g geraspte cheddar- of jongbelegen kaas
1 bosuitje, in ringetjes
100 g guacamole
- ovenschaal (20 cm ø)
1 el zonnebloemolie
150 g tortillachips naar keuze
1 rode ui, in halve ringen
100 g geraspte cheddar- of jongbelegen kaas
1 bosuitje, in ringetjes
100 g guacamole
- ovenschaal (20 cm ø)
- Stap 1Verhit in een koekenpan de olie. Roerbak de nog bevroren Mexico melange 4 min. Verwarm intussen de oven voor tot 200 ºC.
- Stap 2Strooi intussen de tortillachips in de ovenschaal. Verdeel de Mexico melange met de uiringen en de kaas over de chips. Zet de nachos 5-10 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten.
- Stap 3Bestrooi de nachos uit de oven met de bosuitjes en serveer met de guacamole om te dippen.
Tips
- Voeg 250 g gehalveerde cherrytomaatjes aan de Mexico melange toe.
- Ook lekker met tomatensalsa om te dippen.
Ontdek ook