Tagliatelle met erwtjes en spinaziepesto
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Tuinerwtjes zeer fijn (vers in het vriesvak, à 400 g)
150 g tagliatelle
25 g spinazie
1 teen knoflook
1 el pijnboompitten
4 el olijfolie extra vierge
3 el geraspte Parmezaanse kaas
- staafmixer
150 g tagliatelle
25 g spinazie
1 teen knoflook
1 el pijnboompitten
4 el olijfolie extra vierge
3 el geraspte Parmezaanse kaas
- staafmixer
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Tuinerwtjes zeer fijn (vers in het vriesvak, à 400 g)
150 g tagliatelle
25 g spinazie
1 teen knoflook
1 el pijnboompitten
4 el olijfolie extra vierge
3 el geraspte Parmezaanse kaas
- staafmixer
150 g tagliatelle
25 g spinazie
1 teen knoflook
1 el pijnboompitten
4 el olijfolie extra vierge
3 el geraspte Parmezaanse kaas
- staafmixer
- Stap 1Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
- Stap 2Doe de spinazie, de knoflook, de pijnboompitten en 3 el olijfolie in een maatbeker en pureer met de staafmixer tot een gladde pasta. Roer de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met peper.
- Stap 3Verhit in een ruime koekenpan de laatste el olijfolie. Roerbak de nog bevroren tuinerwtjes 6 min.
- Stap 4Giet de tagliatelle af. Meng de pasta met de pesto door de tuinerwtjes en breng op smaak met peper. Verdeel de tagliatelle over 2 borden en serveer met extra geraspte Parmezaanse kaas.
Tip
Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.
Ontdek ook