Indische stoof met spruitjes

2 personen
30 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Spruitjes (vers in het vriesvak, à 400 g)

2 el zonnebloemolie

1 ui, in halve ringen

150 g hamlapjes, in reepjes

50 g boemboe voor rendang vlees

150 g witte rijst
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Spruitjes (vers in het vriesvak, à 400 g)

2 el zonnebloemolie

1 ui, in halve ringen

150 g hamlapjes, in reepjes

50 g boemboe voor rendang vlees

150 g witte rijst

recept gemaakt met

Spruitjes
  1. Stap 1
    Laat voor een vegetarische stamppot de zalm weg en serveer er partjes gekookt ei bij.
  2. Stap 2
    Schep de boemboe erdoor. Schenk 150 ml water in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof het vlees in 20 min. gaar.
  3. Stap 3
    Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de spruitjes in ruim kokend water 2 min. Giet ze af en laat goed uitlekken.
  4. Stap 4
    Schep de spruitjes door de rendang en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst over 2 borden en schep er de rendang met de spruitjes bij.
Tip
Lekker met sambal en gebakken uitjes.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +