Indische stoof met spruitjes
2 personen
30 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Spruitjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
2 el zonnebloemolie
1 ui, in halve ringen
150 g hamlapjes, in reepjes
50 g boemboe voor rendang vlees
150 g witte rijst
2 el zonnebloemolie
1 ui, in halve ringen
150 g hamlapjes, in reepjes
50 g boemboe voor rendang vlees
150 g witte rijst
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Spruitjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
2 el zonnebloemolie
1 ui, in halve ringen
150 g hamlapjes, in reepjes
50 g boemboe voor rendang vlees
150 g witte rijst
2 el zonnebloemolie
1 ui, in halve ringen
150 g hamlapjes, in reepjes
50 g boemboe voor rendang vlees
150 g witte rijst
- Stap 1Laat voor een vegetarische stamppot de zalm weg en serveer er partjes gekookt ei bij.
- Stap 2Schep de boemboe erdoor. Schenk 150 ml water in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof het vlees in 20 min. gaar.
- Stap 3Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de spruitjes in ruim kokend water 2 min. Giet ze af en laat goed uitlekken.
- Stap 4Schep de spruitjes door de rendang en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst over 2 borden en schep er de rendang met de spruitjes bij.
Tip
Lekker met sambal en gebakken uitjes.
Ontdek ook