Noedels met garnalen, bimi en edamame
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)
2 el zonnebloemolie
150 g ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid
125 g eiermie
100 g bimi of groene aspergetips
50 ml zoete chilisaus
1 tl sesamzaad, geroosterd
2 el zonnebloemolie
150 g ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid
125 g eiermie
100 g bimi of groene aspergetips
50 ml zoete chilisaus
1 tl sesamzaad, geroosterd
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)
2 el zonnebloemolie
150 g ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid
125 g eiermie
100 g bimi of groene aspergetips
50 ml zoete chilisaus
1 tl sesamzaad, geroosterd
2 el zonnebloemolie
150 g ongepelde reuzengarnalen (diepvries), ontdooid
125 g eiermie
100 g bimi of groene aspergetips
50 ml zoete chilisaus
1 tl sesamzaad, geroosterd
- Stap 1Verhit in een wok 1 el olie. Bak de garnalen in 5 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stap 2Schep de garnalen uit de pan. Schenk de laatste el olie in de wok. Bak de bimi 3 min. Voeg de nog bevroren edamame bonen toe en roerbak de groenten in 4 min. beetgaar.
- Stap 3Schep de garnalen bij de groenten. Voeg de chilisaus toe en verwarm nog 1 min.
- Stap 4Schep de mie in 2 kommen. Verdeel er de groenten met de garnalen over. Bestrooi met het sesamzaad.
Tip
Laat de garnalen snel ontdooien in een zeef onder stromend warm water. Laat ze goed uitlekken.
Ontdek ook