Rijstnoedels met zalmfilet en edamame bonen
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)
150 g witte rijstnoedels
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 g zalmfilet, in blokjes
2 el gembersiroop
4 takjes koriander, grofgehakt
1 limoen, in partjes
150 g witte rijstnoedels
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 g zalmfilet, in blokjes
2 el gembersiroop
4 takjes koriander, grofgehakt
1 limoen, in partjes
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Edamame bonen (vers in het vriesvak, à 300 g)
150 g witte rijstnoedels
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 g zalmfilet, in blokjes
2 el gembersiroop
4 takjes koriander, grofgehakt
1 limoen, in partjes
150 g witte rijstnoedels
1 el zonnebloemolie
1 rode paprika, in reepjes
150 g zalmfilet, in blokjes
2 el gembersiroop
4 takjes koriander, grofgehakt
1 limoen, in partjes
- Stap 1Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stap 2Verhit in een wok de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de zalmfilet en de nog bevroren edamame bonen toe en roerbak nog 4 min.
- Stap 3Voeg de gembersiroop toe en verwarm nog 1 min. Schep de rijstnoedels voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper.
- Stap 4Verdeel de noedels over 2 kommen. Bestrooi met de koriander en serveer met de partjes limoen.
Tip
Voeg voor een pittig accent 1 cm geraspte verse gemberwortel met de gembersiroop toe.
Ontdek ook