Goedgevulde minestrone met courgetterijst en pesto
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle courgette (diepvries, 400 g)
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 groentebouillontablet
1 blik cannellinibonen (310 g)
2 el groene pesto
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 groentebouillontablet
1 blik cannellinibonen (310 g)
2 el groene pesto
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle courgette (diepvries, 400 g)
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 groentebouillontablet
1 blik cannellinibonen (310 g)
2 el groene pesto
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 groentebouillontablet
1 blik cannellinibonen (310 g)
2 el groene pesto
- Stap 1Verhit in een soeppan de olijfolie. Bak de knoflook met de paprika 2 min.
- Stap 2Voeg het blik tomatenblokjes, 500 ml water en het bouillontablet toe en breng aan de kook. Spoel intussen de cannellinibonen af en laat ze goed uitlekken.
- Stap 3Voeg de bonen en de courgetterijst toe aan de soep en kook ze 3 min. in de soep. Breng de soep op smaak met peper en naar wens een beetje zout.
- Stap 4Schep de soep in 2 kommen. Schep in elke kom een lepel pesto. Eventueel lekker met een ciabatta broodje.
Tip
Laat voor een vegan gerecht de pesto weg en bestrooi de soep met 2 tl geroosterde pijnboompitten.
Ontdek ook