Pasta-ovenschotel met Groente Rondo’s
Pasta-ovenschotel met Groente Rondo’s
Makkelijk
20 min
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Courgette/Aubergine (8 stuks)
400 g penne
2 tenen knoflook
500 g cherrytomaatjes
2 el olijfolie
500 ml gekruide passata (tomatensaus)
150 g geraspte mozzarella of jong belegen kaas
handvol basilicumblaadjes
Ingevette ovenschaal (20 x 30 cm)
400 g penne
2 tenen knoflook
500 g cherrytomaatjes
2 el olijfolie
500 ml gekruide passata (tomatensaus)
150 g geraspte mozzarella of jong belegen kaas
handvol basilicumblaadjes
Ingevette ovenschaal (20 x 30 cm)
Ingrediënten voor 1 personen
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Courgette/Aubergine (8 stuks)
400 g penne
2 tenen knoflook
500 g cherrytomaatjes
2 el olijfolie
500 ml gekruide passata (tomatensaus)
150 g geraspte mozzarella of jong belegen kaas
handvol basilicumblaadjes
Ingevette ovenschaal (20 x 30 cm)
400 g penne
2 tenen knoflook
500 g cherrytomaatjes
2 el olijfolie
500 ml gekruide passata (tomatensaus)
150 g geraspte mozzarella of jong belegen kaas
handvol basilicumblaadjes
Ingevette ovenschaal (20 x 30 cm)
- Stap 1Kook de penne volgens de aanwijzingen beetgaar. Hak de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes.
- Stap 2Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomaatjes toe en bak ze in 5 min. zacht en sappig. Schenk de passata erbij. Kook de pastasaus 10 min. zachtjes.
- Stap 3Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Schep de pasta door de tomatensaus en breng op smaak met peper. Schep de pasta in de ovenschaal.
- Stap 4Leg de Groente Rondo’s op de pasta. Bestrooi met de kaas. Bak de pastaschotel 15 min. in de voorverwarmde oven tot de Groente Rondo’s gaar zijn en de kaas gesmolten is. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Kids-tip
Voeg aan de tomatensaus vegetarische balletjes toe.
Ontdek ook