Plaatpizza met Groente Rondo's

Plaatpizza met Groente Rondo's
Makkelijk
15 min
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Courgette/Aubergine (8 stuks)

1 rol koelvers pizzadeeg (400 g)

1 teen knoflook

200 g crème fraîche

200 g mozzarella

1 tl gedroogd oregano

Bakplaat met bakpapier
Ingrediënten voor 1 personen
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Courgette/Aubergine (8 stuks)

1 rol koelvers pizzadeeg (400 g)

1 teen knoflook

200 g crème fraîche

200 g mozzarella

1 tl gedroogd oregano

Bakplaat met bakpapier

recept gemaakt met

Groente Rondo's courgette & aubergine
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Rol het pizzadeeg uit en leg op de bakplaat.
  2. Stap 2
    Pers de knoflook en meng met de crème fraîche. Bestrijk de pizzabodem met de knoflookroom.
  3. Stap 3
    Snijd de mozzarella in plakjes. Leg de Groente Rondo’s en de mozzarella op de pizzabodem. Bestrooi met peper en oregano naar smaak.
  4. Stap 4
    Bak de plaatpizza in de voorverwarmde oven in ongeveer 15 min. goudbruin en gaar.
Verras jezelf
Makkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +