Plaatpizza met Groente Rondo's
Plaatpizza met Groente Rondo's
Makkelijk
15 min
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Courgette/Aubergine (8 stuks)
1 rol koelvers pizzadeeg (400 g)
1 teen knoflook
200 g crème fraîche
200 g mozzarella
1 tl gedroogd oregano
Bakplaat met bakpapier
1 rol koelvers pizzadeeg (400 g)
1 teen knoflook
200 g crème fraîche
200 g mozzarella
1 tl gedroogd oregano
Bakplaat met bakpapier
Ingrediënten voor 1 personen
1 verpakking Bonduelle Groente Rondo’s Courgette/Aubergine (8 stuks)
1 rol koelvers pizzadeeg (400 g)
1 teen knoflook
200 g crème fraîche
200 g mozzarella
1 tl gedroogd oregano
Bakplaat met bakpapier
1 rol koelvers pizzadeeg (400 g)
1 teen knoflook
200 g crème fraîche
200 g mozzarella
1 tl gedroogd oregano
Bakplaat met bakpapier
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Rol het pizzadeeg uit en leg op de bakplaat.
- Stap 2Pers de knoflook en meng met de crème fraîche. Bestrijk de pizzabodem met de knoflookroom.
- Stap 3Snijd de mozzarella in plakjes. Leg de Groente Rondo’s en de mozzarella op de pizzabodem. Bestrooi met peper en oregano naar smaak.
- Stap 4Bak de plaatpizza in de voorverwarmde oven in ongeveer 15 min. goudbruin en gaar.
Ontdek ook