Pittige tuinbonenpasta met pecorino
2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Tuinboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
150 g spaghetti
5 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
½ rode peper
75 g rucola
25 g pecorino (kaas), geraspt
150 g spaghetti
5 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
½ rode peper
75 g rucola
25 g pecorino (kaas), geraspt
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Tuinboontjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
150 g spaghetti
5 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
½ rode peper
75 g rucola
25 g pecorino (kaas), geraspt
150 g spaghetti
5 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngehakt
½ rode peper
75 g rucola
25 g pecorino (kaas), geraspt
- Stap 1Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
- Stap 2Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook en de rode peper 2 min. Schep de nog bevroren tuinboontjes erdoor en bak in 6 min. zachtjes beetgaar.
- Stap 3Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de tuinboontjes. Schep de rucola met de helft van de kaas door de spaghetti.
- Stap 4Verdeel de spaghetti over 2 borden en serveer met de rest van de kaas.
Tip
Bestrooi met 1 el geroosterde pijnboompitten.
Ontdek ook