Thaise kipcurry met bloemkoolrijst
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (vers in het vriesvak, 400 g)
1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g kipfilet (in reepjes)
200 ml kokosmelk
2 el zonnebloemolie
1 el rode currypasta
6 takjes koriander (grof gehakt)
1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g kipfilet (in reepjes)
200 ml kokosmelk
2 el zonnebloemolie
1 el rode currypasta
6 takjes koriander (grof gehakt)
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle bloemkoolrijst (vers in het vriesvak, 400 g)
1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g kipfilet (in reepjes)
200 ml kokosmelk
2 el zonnebloemolie
1 el rode currypasta
6 takjes koriander (grof gehakt)
1 zak Bonduelle sugar snaps (vers in het vriesvak, 300 g)
150 g kipfilet (in reepjes)
200 ml kokosmelk
2 el zonnebloemolie
1 el rode currypasta
6 takjes koriander (grof gehakt)
- Stap 1Verhit in een wok 1 el zonnebloemolie. Bak de kipfiletreepjes in 3 min. goudbruin. Schep vervolgens de currypasta erdoor.
- Stap 2Voeg de kokosmelk en de nog bevroren sugar snaps toe en stoof de curry 10 min. Verhit in een hapjespan 1 el zonnebloemolie. Voeg de rijst toe en bak dit 6-7 min. al omscheppend.
- Stap 3Verdeel de rijst met de kipcurry over 2 borden. Bestrooi met de koriander
Tip
Vervang de kipfilet ook eens door biefstuk of garnalen.
Ontdek ook