Bloemkoolcurry met pastinaak en kip
2 personen
25 min
Ingrediënten
voor 2 personen
½ zak Bonduelle Bloemkoolroosjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
150 g basmatirijst
1 pastinaak (à 125 g)
2 el olie
1 ui, gesnipperd
150 g kipfiletblokjes
1 el Indiase milde currypasta (pot)
200 ml kokosmelk
2 takjes platte peterselie
150 g basmatirijst
1 pastinaak (à 125 g)
2 el olie
1 ui, gesnipperd
150 g kipfiletblokjes
1 el Indiase milde currypasta (pot)
200 ml kokosmelk
2 takjes platte peterselie
Ingrediënten voor 2 personen
½ zak Bonduelle Bloemkoolroosjes (vers in het vriesvak, à 400 g)
150 g basmatirijst
1 pastinaak (à 125 g)
2 el olie
1 ui, gesnipperd
150 g kipfiletblokjes
1 el Indiase milde currypasta (pot)
200 ml kokosmelk
2 takjes platte peterselie
150 g basmatirijst
1 pastinaak (à 125 g)
2 el olie
1 ui, gesnipperd
150 g kipfiletblokjes
1 el Indiase milde currypasta (pot)
200 ml kokosmelk
2 takjes platte peterselie
- Stap 1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schil de pastinaak, halveer in de lengte en snijd in dunne plakjes.
- Stap 2Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de kipblokjes toe en bak 3 min. mee. Schep de pastinaak erdoor en bak nog 2 min.
- Stap 3Voeg de currypasta toe en bak kort mee. Schenk de kokosmelk erbij. Voeg ook de bloemkoolroosjes toe en breng aan de kook.
- Stap 4Draai het vuur laag en stoof de bloemkoolcurry afgedekt in 10 min. gaar. Hak de peterselie grof.
- Stap 5Schep de rijst in 2 kommen. Verdeel er de bloemkoolcurry over en bestrooi met de peterselie.
Tip
Ook lekker met naan brood.
Ontdek ook