Broccolirijst met falafel en hummus
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400g)
2 el olijfolie
200 g falafel
2 tomaten (in partjes)
1/3 komkommer (in stukjes)
1 rode ui (in ringen)
100 g koelverse hummus
1 takje munt (blaadjes fijngehakt)
2 el olijfolie
200 g falafel
2 tomaten (in partjes)
1/3 komkommer (in stukjes)
1 rode ui (in ringen)
100 g koelverse hummus
1 takje munt (blaadjes fijngehakt)
Ingrediënten voor 2 personen
1 zak Bonduelle broccolirijst (vers in het vriesvak, 400g)
2 el olijfolie
200 g falafel
2 tomaten (in partjes)
1/3 komkommer (in stukjes)
1 rode ui (in ringen)
100 g koelverse hummus
1 takje munt (blaadjes fijngehakt)
2 el olijfolie
200 g falafel
2 tomaten (in partjes)
1/3 komkommer (in stukjes)
1 rode ui (in ringen)
100 g koelverse hummus
1 takje munt (blaadjes fijngehakt)
- Stap 1Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie en bak hierin de falafel in 5 min. bruin en gaar.
- Stap 2Verhit in een hapjespan de rest van de olijfolie. Voeg de rijst toe en bak 6-7 min. al omscheppend.
- Stap 3Verdeel de rijst over 2 borden. Leg er de tomaat, de komkommer en de uiringen bij. Schep de falafel en de hummus erbij en bestrooi het met de munt.
Tip
Vervang de falafel ook eens door vegetarische miniburgertjes of balletjes.
Ontdek ook